• Online shop

  • Snelle levering

  • Gratis verzenden

  • Ruim assortiment

  • Official dealer

  • Fysieke winkel

  • Deskundig advies

Nagelgroothandel

Online groothandel en een échte winkel op locatie in Winschoten, nabij Groningen!

La Queens is dé online nagelgroothandel voor nagelproducten en nagelverzorgingsproducten van de beste merken. In onze webshop vind je merken zoals Young Nails, Crystal Nails , Swarovski en Barbicide. Bij La Queens vind je echt alle producten op het gebied van nagels. Van hygiëne producten, elektrische apparatuur en nageltools tot aan alle acryl- en gelbenodigdheden.

La Queens is dealer van verschillende grote merken in de nagelbranche. Als officieel distributeur zijnde van de merken Young Nails en Crystal Nails kunnen we iedere klant bedienen. Door het meest uiteenlopende assortiment die wij voeren zijn de mogelijkheden oneindig. Naast onze fysieke winkel in Winschoten, nabij Groningen, bieden wij onze nagelproducten online aan in de webshop.

Dé groothandel in nagelproducten voor iedereen

Wij zijn een groothandel in nagelproducten voor iedereen. Zowel particulieren als nagelstylistes en nagelsalons kunnen bij ons hun producten bestellen. Bij La Queens vind je de beste nagelproducten tegen een eerlijke prijs. Tevens leveren wij alles uit voorraad. In onze online nagelgroothandel kun je 24-uur per dag winkelen. Ons volledige assortiment is terug te vinden in onze webshop.

Nagelproducten online of in de winkel

La Queens nagelgroothandel staat voor:

Groot assortiment

 Eerlijke prijzen

 Bekende merken

 Uitstekende service

 Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-

Bezoek ook eens onze fysieke winkel in Winschoten, vlakbij Groningen. We hebben ruime openingstijden en geven je graag advies op maat.

Op zoek naar een allround nagelstyliste opleiding? Ook daarvoor ben je bij ons op het juiste adres. We hebben een ruim aanbod aan allround nagelstyliste opleidingen. Ook alle benodigde nagelproducten kun je hiervoor bij ons kopen.

young nails logo

It’s all about you!

Young Nails

Makes you’re dream come true

Crystal Nails