Bij La Queens gebruiken wij als opleidingsinstituut voor de nagelstyliste opleiding de producten van BCL  voor de manicure les en cosmetische voetverzorgingslessen. Tevens zijn deze heerlijke producten verkrijgbaar bij ons in de groothandel waar u als je als nagelstyliste of schoonheidsspecialiste deze producten kunt inkopen voor je eigen salon, om de klanten een heerlijke professionele behandeling te kunnen aanbieden.

Wat is BCL Spa?

BCL SPA is een professionele lijn van luxe spa producten voor manicure, pedicure en andere Spa behoeften. De producten van BCL SPA zijn gemaakt met gecertificeerde organische biologische ingrediënten om een unieke organische ervaring te bieden. Doordrenkt met zeer gunstige en exotische extracten voor het lichaam zoals Argan Olie, Arnica Bloem Extract, Meadowfoam Olie en nog véél meer!

Deze BCL SPA onderhouds- en behandelingslijnen zijn de eerste all-in-one SPA behandelingen voor de handen, voeten en lichaam met gecertificeerde biologische ingrediënten. Ze worden vakkundig ontworpen en vervaardigd om de meest diepgaande en helende ervaringen aan u mee te geven. Ze verlichten spanning, hydrateren, zijn vocht inbrengend, zuiveren de huid, bevorderen een jeugdige gloed, geven rust en kalmeren, reinigt het lichaam en ze stimuleren de zintuigen.

 

Elk BCL SPA product wordt gemaakt op professioneel niveau, met een zorgvuldige afweging en wordt altijd grondig getest. Alleen de beste beschikbare ingrediënten worden gebruikt om de meest uitstekende unieke producten aan te bieden.