opleiding nagelstyliste

Opleiding nagelstyliste

Wil je graag nagelstyliste worden en een eigen nagelstudio openen? Dan is de opleiding nagelstyliste bij La Queens geschikt voor jou. De opleiding nagelstyliste bestaat uit verschillende modules en wordt per module afgesloten met een deelcertificaat. Ook voor ervaren nagelstylistes hebben wij losse modules om nieuwe technieken aan te leren en om de huidige kennis op te schroeven. Alle trainingen zijn van een hoog niveau en worden gegeven door een ervaren docent. Zo is er voor iedereen een passende opleiding of module. Heb je vragen over de opleiding nagelstyliste en de losse modules? Neem dan gerust contact met ons op.

Nagelstyliste opleiding en haar modules

Bij La Queens beautycompany is de nagelstyliste opleiding opgebouwd uit losse modules. Dit heeft als voordeel dat instromen in een lopend programma vrijwel zonder enige vertraging mogelijk is. De modules kunnen apart geboekt worden en zijn daarnaast opgenomen in onze “combinatieopleidingen”. Zo hebben we bijvoorbeeld de modules acryl, gel, manicure, elektrisch vijlen en Nailart. Per nagelstyliste opleiding behandelen we verschillende modules. Benieuwd welke nagelstyliste opleiding het beste bij jou past?

Nagelstyliste opleiding Groningen

Gedegen kennis van nagelverzorging is belangrijk om een volwaardig nagelstyliste te worden. De inhoud van de lessen verschilt per pakket. Hierdoor kiest iedereen het pakket dat bij hem of haar past. Onze nagelstyliste opleidingen in Winschoten in de provincie Groningen zijn geheel naar wens samen te stellen. Zo kun je als starter al kennis maken met de gel- en acryltechnieken. De allround opleidingen zijn bedoeld om te leren werken met verschillende nagelstyling technieken én om een examen af te leggen. Door de verschillende kennisniveaus en de daarbij horende cursussen kies je tijdens onze nagelstyliste opleiding in Winschoten in de provincie Groningen eenvoudig de technieken waarin jij je wilt verbeteren of specialiseren.

Geïnteresseerd in onze opleiding nagelstyliste?

Ben je geïnteresseerd geworden in onze opleiding nagelstyliste? Meld je dan snel aan voor een van onze nagelopleidingen van erkend opleidingscentrum La Queens. Heb je vragen over ons opleidingsaanbod of onze losse modules? Neem dan gerust contact met ons op.