Nagelstyliste

Nagelstyliste
opleiding nagelstyliste

Opleiding nagelstyliste

Tijdens de opleiding nagelstyliste bij La Queens leer je op creatieve wijze alles over nagelstyling. Je maakt hier kennis met diverse technieken. Wil jij nagelstyling leren of wil jij je kennis over het stylen van nagels opschroeven? Kies dan voor de opleiding tot nagelstyliste van La Queens. Onze cursussen en opleidingen zijn niet alleen voor starters, maar óók voor ervaren nagelstylistes. Al onze opleidingen bevatten een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. De opleidingen bestaan uit verschillende modules en worden per module afgesloten met een deelcertificaat.

Modules

Bij La Queens – Beauty & Nails Instituut, zijn de opleidingen opgebouwd uit losse modules. Dit heeft als voordeel, dat instromen in een lopend programma vrijwel zonder enige vertraging mogelijk is. De modules kunnen apart geboekt worden en zijn daarnaast opgenomen in onze “combinatieopleidingen”. Deze worden tegen een scherp gereduceerd tarief aangeboden. De opleidingen tot allround nagelstyliste voor professionals en specialisten bestaan uit een uitgebreid lesprogramma. Hierdoor leer je alle kneepjes van het vak.

Volwaardig nagelstyliste

Gedegen kennis van nagelverzorging is belangrijk om een volwaardig nagelstyliste te worden. De inhoud van de lessen verschilt per pakket. Hierdoor kiest iedereen het pakket dat bij hem of haar past. Onze opleidingen zijn geheel naar wens samen te stellen. Zo kun je als starter al kennis maken met de gel- en acryltechnieken. De allround opleidingen zijn bedoeld om te leren werken met verschillende nagelstyling technieken én een examen af te leggen. Door de verschillende kennisniveaus en de daarbij horende cursussen kies je tijdens onze nagelstyliste opleiding eenvoudig de technieken waarin jij je wilt verbeteren of specialiseren.

Stylen van nagels

Gedurende de cursus bij La Queens leer je alles over het stylen van nagels: hoe je ze verzorgt, aanbrengt, kunt stylen, onderhoudt en weer verwijdert. Wil je graag nagelstyliste worden en een eigen nagelstudio openen? Dan is de opleiding tot nagelstyliste bij La Queens ideaal. Tijdens de cursussen leer je werken met verschillende technieken.

Klik hieronder op een van de opleidingen voor meer informatie.

Basisopleiding
Allround opleiding
Allround Professional opleiding
Allround Specialisten opleiding