Frees workshop

Tijdens de module elektrisch vijlen leer je om veilig te werken met de frees. Elektrisch vijlen geeft enorme ontlasting voor je armen en schouders en je boekt er een aanzienlijke tijdwinst mee. Je hebt bij voorkeur één model nodig die nabehandeld moet worden (een uitgroei van 3 tot 4 weken) Onze opleiding is inclusief landelijk erkend CRKBO certificaat!

Tijdens de frees training wordt het gebruik van het apparaat en bitjes uitgelegd. Weet je niet welke bitjes je fijn vindt, wij adviseren je graag en deze kunnen vooraf getest worden.

  • Het oude product veilig en gelijkmatig verwijderen
  • Lucht wegvrezen
  • Voorbereiding van de natuurlijke nagel
  • In model frezen na het zetten van het nieuwe product
  • Snelheid en techniek

We werken op een model dat een uitgroei van drie tot vier weken moet hebben (heb je geen model, dan oefen je op jezelf en op de nailtrainer). Luchtrandjes bij je model zijn welkom, zodat je goed kunt leren hoe je dit (veilig) kunt verwijderen.

Neem je eigen werkmateriaal mee. Ben je nog niet in het bezit van een nagelfrees of freesbitjes? Dan kun je deze aanschaffen bij ons in de groothandel. Wij hebben diverse frees machines in verschillende prijsklassen. We adviseren je graag.

Tijd Van 10:00 – 15:00 uur
Kosten € 89,-
Inschrijven