Gezichtsbehandelingen

Bio-Lifting Treatment
Speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte te verhogen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het unieke van de behandeling is dat deze ook gebruikt wordt voor op de ogenleden, wat een liftend effect geeft aan de wenkbrauwen.

Apaline Soothing Treatment
Een unieke behandeling die speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige en couperose, rosacea huid. Vermindert de productie van histamine (roodheid) door verbetering van de bloedcirculatie en geeft een kalmerende en verjongende werking. Het natuurlijke afweersysteem en de huidstructuur worden versterkt.

Hydration Peel Off Alginate Treatment
Intensief hydraterende behandeling die een zachte en verzorgde huid achterlaat. De exclusieve verzorgende formule verhindert uitdroging van de huid en minimaliseert fijne lijntjes. Stimuleert de nieuwe celgroei. De huid herstelt haar zachtheid en glans.

Rebalancing Treatment 
Voor een vette, gecombineerde en acnehuid. Normaliseert de werking van de talgklieren, bestrijdt  bacterievorming en gaat ontstekingen tegen.

Intelligence Advanced Power Lift Treatment 
Regenererende behandeling, bestaande uit de nieuwste peptiden, appelstamcellen en het zeer effectieve diamant-en parelextract. De Intelligence Advanced Power Lift Treatment gaat alle zichtbare tekenen van huidveroudering tegen. De huid en gezichtscontouren worden ‘gelift’ en fijne lijntjes en rimpels worden vervaagd. De behandeling geeft het gelaat direct een jeugdige uitstraling en geeft de huid haar vitaliteit, volume en natural glow terug.

Type behandeling Prijs
Bio-Lifting Treatment € 72,-
Apaline Soothing Treatment € 75,-
Hydration Peel Off Alginate Treatment € 75,-
Rebalancing Treatment € 81,-
Intelligence Advanced Power Lift Treatment  € 79,50