Bio peeling

De Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) – de unieke biologische peeling van het huidverbeterende merk Neoderma – ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn.

Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken. De Neoderma Chinese kruidenpeeling / Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.
De Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

Voor de behandeling van huidproblemen (o.a. acne, pigmentvlekken, littekens, couperose)

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) vermindert huidproblemen als:

  • Acne & vette huid – ook in combinatie met Rebalancing Treatment
  • Overmatige pigmentatie & levervlekken
  • Littekens, grove poriën & striae
  • Rimpels & preventieve werking – ook in combinatie met Bio-Lifting
  • Droge/ vochtarme huid – ook in combinatie met de Hydratation Treatment

Ervaringen met Neoderma

Ervaring bio peeling

Joëtte: “Sinds mijn 21e heb ik plotseling een ernstige vorm van acne gekregen. Ik ben bij verschillende dermatologen geweest, maar die hebben maar twee oplossingen: antibiotica of Ruaccutane. En dat ging mij echt te ver. Ik heb nu 10 behandelingen achter de rug en het is ongelofelijk hoe mijn huid er nu uitziet. Je kunt het bijna niet voorstellen hoe ik mij voel. Ik kan zonder make-up weer de straat op, zonder dat iedereen mij aanstaart. Fantastisch!”

Bron: Beauty+ magazine (Strengholt)

Type behandeling Prijs
Bio peeling €78,50
Bio peeling minikuur €215,50