Wimperextensions

Naast de opleidingen voor wimperextensions die wij aanbieden, kun je ook bij ons in de salon terecht voor het zetten van wimperextensions.

Wij maken gebruik van de nieuwste one by one wimper techniek!

Wimperextensions of eyelash extensions is één van de laatste ontwikkelingen op het gebied van semi permanente make-up en één van de laatste beautytrends op het gebied van wimperverlenging en het creëren van meer volume zonder het gebruik van mascara. Wimperextensions, ook wel lashes genoemd, vallen onder semi-permanente make-up omdat ze met je eigen wimpers uitvallen zodra deze is uitgegroeid en dus niet na één behandeling voor altijd blijven zitten.

Je komt eens in de paar weken terug voor een opvul behandeling.

Je bent ’s morgens dus geen tijd meer kwijt aan het opmaken van je ogen of het gebruiken van een wimperkruller om je eigen wimpers een mooie krul te geven. Je bespaart tijd en komt toch met een frisse, uitgeslapen blik voor de dag.

Op het gebied van wimperextensions zijn er in de afgelopen tijd verschillende technieken en daarmee verschillende wimperextensions beschikbaar, namelijk de individuele eyelash wimperextensions waarbij gebruik wordt gemaakt van de one by one, haartje voor haartje techtniek.

Type behandeling Prijs
Nieuwe set wimperextensions: verlenging + volume € 67,50
Opvullen / nabehandeling € 42,50