• Groot aanbod cursussen en opleidingen
  • Erkend opleidingscentrum
  • Trainingen op hoog niveau
  • Officieel Young Nails & Crystal Nails Distributeur

La Queens Beauty Company

La Queens is niet alleen een begrip in de regio geworden, maar ook vele klanten daarbuiten weten ons inmiddels te vinden. We zijn uitgegroeid tot een full service beauty bedrijf en bieden niet alleen salon behandelingen bij onze klanten aan, maar zijn tevens een groot opleidingsbedrijf met een alsmaar groeiende groothandel waar wij al vele stylistes hebben mogen diplomeren met de opleidingen die wij aanbieden.

Marijke – Owner/Founder

Na vele voorgaande jaren in de beautybrance werkzaam te zijn geweest, ben ik in 2013 als docent van de twee wereldwijde bekende merken Young Nails en Crystal Nails opleidingen gaan geven voor het vak Nagelstyling. Eerst deden we dit bij het Noorderpoort in Groningen, maar al snel vonden de mensen hun weg naar onze eigen locatie en tevens groothandel in Winschoten.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een zeer grote dealer van beide merken en volgen alle trends en ontwikkelingen op de voet. Hierin bieden wij dan ook regelmatig verschillende workshops en opleidingsdagen aan.

De titel als International Educator heb ik op internationale trainingen in Hongarije mogen behalen. Ook de Best Educator Skills Award van Young Nails heb ik met veel vreugde in ontvangst mogen nemen. Deze erkenning voor mijn technische vaardigheden en vakkennis geeft alleen maar meer motivatie om het beste uit onze leerlingen naar boven te halen.

Enorme passie en liefde voor het vak zijn dan ook de twee belangrijkste speerpunten die mij de drijfveer geven om iedere dag met heel veel plezier mijn kennis en creativiteit aan onze leerlingen door te geven en van hun salon een succes te mogen maken.

Samen met ons geweldig team maken wij een bezoek aan onze salon een gezellige aangelegenheid en gaat iedereen bij ons stralend en met een goed gevoel de deur uit.

 – Full-service Salonmedewerkster

Naast Nagelstyliste ben ik tevens Schoonheidsspecialiste en heb mij gespecialiseerd in verschillende technieken en behandelmethoden. Na de perfectie opleiding voor Nagelstyliste die ik bij La Queens heb gevolgd, ben ik werkzaam geworden binnen het bedrijf. Ik verricht alle behandelingen, assisteer tijdens de lessen en adviseer klanten in de groothandel. Het leuke van mijn beroep vind ik alle blijvende ontwikkelingen in dit vak, waar wij als bedrijf vaak weer leuke trainingen mee organiseren en ik de klanten altijd de nieuwste trends kan aanbieden. Het leuke van de salon werkzaamheden vind ik het omgaan met heel veel verschillende soorten mensen en iedereen met de beste versie van zichzelf de salon te zien verlaten. We zien dat de klanten een bezoekje aan La Queens als een echt leuk uitje ervaren!

Gwen – Assistent Docent

Begonnen als examinator bij La Queens werk ik inmiddels ook regelmatig als assistent docent tijdens de lessen. Vooral tijdens de eerste lessen waarbij leerlingen extra hulp nodig zijn ben ik vaak de helpende hand en vraagbaak voor de leerlingen. Het overbrengen van de juiste vakkennis samen met onze leuke collega’s zorgt ervoor dat elke werkdag een feestje is bij La Queens!

Tiny – Tweede docent

Na twintig jaar zelf een groothandel en opleidingslocatie voor nagelstylisten te hebben gehad, heb ik mijn eigen zaak verkocht en ben ik gaan doen waar mijn hart ligt, namelijk bij lesgeven. Regelmatig word ik bij La Queens gevraagd om verschillende lessen te verzorgen. In mijn vrije tijd ben ik altijd en overal inspiratie aan het opdoen voor het maken van te gekke ontwerpen. Hierin verzorg ik dan weer regelmatig trainingen met de nieuwste trends producten bij La Queens. Ook ik ga regelmatig, net als Marijke, naar Educator trainingen, zodat wij onze leerlingen op het hoogste niveau kunnen blijven scholen.